11.10.17

Tarzan suurlinnas: võrgusuhtluse eripäradest

Jaga oma teadmisi
Kirjutan lühidalt enda kogemustest mõtte kohta, mis interneti alustalade pagasisse kuulub. Puudutan siin interneti foorumite teemat.
Minu kogemused on seotud Toru ja Hinnavaatluse foorumitega. Foorumites on erinevad alafoorumid, mis kategoriseeritud vastavalt suurematele teemadele (a'la arvutikaitse, andmeside, digitehnika jne), kuhu kõik kasutajad abi saamiseks kirjutada saavad.
Aastad tagasi, kui päevad veel minutite asemel tundidest koosnesid, proovisin olla aktiivne abistaja, kogemuste jagaja - kus vähegi tundsin, et suudan aidata ning kasutaja probleemist vabastada. Vajaduse korral sai ka ise juurde otsitud, katsetatud ning loetud. Positiivne kogemus mõlemale.
Samuti sai foorumitest jagatud infot levivate pahalaste kohta. Loomulikult kogemuste jagamine erinevate riistvara jõudluste, kasutatavuse (ülevaated) jms kohta. Väga mõnus teadmine, et uue "vidina" soetamist, mis nii mõnelgi korral raha kukrus hoidnud.
Info jagamine foorumites - väga väärt tegevus! Pealegi talletub info ka tulevikus sama probleemi otsa sattuvate kasutajate jaoks. Seda vilja me sööme tänapäeval kõik - googeldades probleemile lahendust, siis leiamegi vastuse juba kedagi aidanud postitusest. Üldiselt olen arvamusel, et kui sul õnnestub sattuda probleemi otsa, mille vastust sa interneti avarustest ei leia, siis oled õnneseen! :)